Veseli smo, da smo lahko v mesecu maju 2011, skupaj z ZVEZO ROTARY KLUBOV Slovenije, pomagali socialno ogroženim otrokom in otrokom s posebnimi potrebami iz vse Slovenije, da jim bo omogočeno letovanje v vasi Čezsoča v bivalnih prostorih OŠ Soča, kjer bodo ti otroci letovali in se izobraževali. Prav tako, pa je s tem omogočena pomoč tistim otrokom iz revnejših predelov Slovenije, ki si ne morejo plačati šole v naravi in bo le-ta izvedena v kraju Čezsoča.

Podjetje MONTAŽA ŠKERJANEC  je svoj delež prispevalo z doniranim delom, konkretno z izdelavo mansarde v omenjenih bivalnih prostorih.

 

Ob neurjih, ki so Sloveniji divjala v letu 2008,  je družina Golob iz kraja Gozd pri Stahovici utrpela veliko škodo, saj jim je poškodovalo ostrešja na domačiji in še dveh gospodarskih poslopjih.

Naše podjetje MONTAŽA ŠKERJANEC d.o.o. je tako družini, ki je praktično čez noč ostala brez strehe nad glavo, brezplačno izdelalo mansardo, skupaj s preostalimi podjetji, ki so nam donirala mavčne plošče (RIGIPS Austria GmbH, Podružnica Ljubljana), toplotno izolacijo (URSA Slovenija d.o.o.), podkonstrukcijo in ostali drobni material (KALCER d.o.o.).