Izšla je januarska revija HIŠE v kateri je predstavljen naš projekt z naslovom “SONČNE TERASE” s katerim smo se potegovali za nagrado LESENA IKONA 2016 v kategoriji najboljše lesene hiše.

IMG_5228

V okviru Gospodarsko interesnega združenja (GIZ) slovenskih izvajalcev suhe gradnje potekajo tekmovanja za izjemne dosežke na področju suhe gradnje. Namen tekmovanja je vzpodbujanje monterjev k izdelavi čim lepših in zahtevnejših detajlov ter spodbujanje arhitektov in projektantov k projektiranju le-teh.

Priznanje za 1. mesto v konkurenci za naj »GIZ mojstrski izdelek 2010« sta prejela naša monterja Jure COTMAN in Dušan MIHAJLOSKI, za izvedbo detajlov na objektu »Lounge bar Glacial v Planet Tuš centru v Kopru«.  Priznanje za GIZ mojstrski izdelek 2010, pa sta dobila tudi monterja, Stanko Banožič in Jure Cotman za objekt “Poslovni prostori Epilog v Tehnološkem parku Brdo, Ljubljana”.

 Mojstrski izdelek Jure Cotman in Dušan Mihajloski

Priznanje za 1. mesto v konkurenci za naj »GIZ mojstrski izdelek 2008« je prejel naš monter Jure COTMAN, za izvedbo detajlov na objektu »Ambolatorij MORELA okulisti, Ljubljana«.

Mojstrski izdelek - Jure Cotman