Vgrajujemo oz. montiramo materiale naslednjih proizvajalcev:

KNAUF - 29.09.2009

Knauf

Knauf in Rigips sta suhomontažna sistema, primerna za profesionalno in individualno gradnjo. Njihov moto je: suho, čisto in poceni od kleti do strehe. Suhomontažna gradbena sistema Knauf in Rigips predstavljata moderen sistem izdelave notranjih prostorov po željah uporabnikov. Njihov glavni moto je: suho, hitro, čisto in poceni od kleti do strehe. S širokim izborom mavčnokartonskih plošč raznih dimenzij in gradbenofizikalnih lastnosti ter v kombinaciji z ostalimi konstrukcijskimi materiali lahko ustrežejo še tako zahtevnemu uporabniku.

Suhomontažna gradbena sistema Knauf in Rigips sta univerzalna sistema primerna tako za individualno kot tudi za profesionalno gradnjo in obdelavo prostorov. Njihove glavne “proizvode” kot so npr. predelne stene, stenske in strešne obloge, suhi estrihi, obloge raznih jaškov in kanalov ter viseče strope danes srečamo na vsakem koraku.

http://www.knauf.si

VELUX - 06.10.2009

Velux

Podjetje VELUX se ukvarja s proizvodnjo strešnih oken in je širom po svetu znan po visoki kvaliteti in trajnosti svojih proizvodov. Strešna okna VELUX nudijo toliko možnosti, kolikor si jih lahko zamislite. Z njimi boste v mansardi ustvarili uporaben prostor ter prijetno bivalno vzdušje, saj jih lahko vgradite v strehe različnih naklonov ter jih tako uporabite tam, kjer potrebujete svetlobo. Izbrati je potrebno le pravi model strešnega okna VELUX, velikost, ter ustrezno obrobo in senčilo. Kakovostni materiali zagotavljajo, da strešna okna VELUX kljubujejo vsem vremenskim spremembam, saj jih uporabljajo praktično povsod od Avstralije pa do Aljaske.

http://www.velux.si


VARION - 09.10.2009

Varion

Osnovni material za izgradnjo Varion stropnih jader je Aluminij, s katerim najprej sestavimo nosilni skelet, katerega kasneje po specifikaciji kupca obojestransko obložimo z aluminijasto pločevino in zaključimo z ekstrudiranim zaključnim robnim profilom. V postopku sestavljanja po potrebi dodamo tudi akustično polnilo na osnovi kamene volne.

http://www.varion.si

CETRIS - 29.09.2009

Cetris

Cementno iverna plošča CETRIS® je kakovostni gradbeni material z izrednimi lastnostmi, namenjen za sistem talnih oblok, podstrešne gradnje, strešne nadgradnje, fasade s sistemom prezračevanja, protipožarno uporabo, stropne obloge, nosilne in prečne stene ter vrtno opremo.

Cementno iverne plošče CETRIS® se lahko uporabijo v montažnih hišah vseh vrst, primerne so za tehnologijo suhe gradnje, gradnjo v bolj zahtevnih klimatskih pogojih in povsod tam, kjer pridejo prav tudi druge pozitivne lastnosti tovrstnega gradbenega materiala.

Plošče CETRIS® se izdelujejo s stiskanjem zmesi iveri, portlantskega cementa in dodatkov na vodni bazi. Površina plošč je gladka, njihova barva pa cementno siva.

http://www.cetris.cz

SOLATUBE - 06.10.2009

Solatube

Svetilke Solatube so energetsko učinkovite ter prenašajo največjo mogočo količino zunanje svetlobe z vaše strehe v notranje prostore. Tako vam omogočajo izvrstno naravno razsvetljavo od svita do sončnega zahoda. Seveda je Solatube svetilka priročna in uporabna tudi zvečer, vendar le v primeru, da je v enoto nameščena tudi posebna električna žarnica (za 250-mm in 350-mm Solatube svetilko), ki je del dodatne opreme, kot tudi prezračevalni komplet npr.za kopalnice. Oba dodatka je možno vgraditi v eno Solatube svetilko, zato je izjemno funkcionalna. Solatube svetilke so na voljo v treh dimenzijah, in sicer s premerom 250 mm, 350 mm in 530 mm (slednja le za večje komercialne objekte).

http://www.solatube.com

PROMAT - 09.10.2009

Promat

PROMATECT plošče izdelane na osnovi kalcijevega silikata ali mineralno vezanega Promaxona, so negorljive, klasificirane kot A1, neobčutljive na vlago, ne vsebujejo azbesta in so izdelane v tovarnah z vzpostavljenim sistemom ISO 9001 in ISO 14000.

PROMAGLAS je varnostno laminirano požarno steklo. Vgrajen požarni gel zagotavlja celovitost zmanjšanje sevanja in izolativnost. Steklo je lahko vgrajeno v preskušene sisteme ponudnikov požarnih profilov iz jekla, nerjavnega jekla ali aluminija. Prav tako pa je lahko vgrajeno v sisteme Promat, ki so izdelani iz jeklene nosilne konstrukcije, zaščitene s ploščami Promatect.

http://www.promat.si

BETONYP - 29.09.2009

Betonyp

Cementno iverne plošče so izdelane iz borovih iveri z dodatkom hidravličnega veziva (portland cementa) ter kemičnega dodatka.

Plošče BETONYP® so zato lažje od tradicionalnih gradbenih materialov ter odporne na vremenske vplive in proti zmrzovanju. Insekti plošč ne napadajo, prav tako pa plošče na površini ne omogočajo razvoja plesni in gob. Zaradi svojih odličnih fizikalnih in mehanskih lastnosti sodijo med najpomembnejše osnovne materiale za lahko montažno gradnjo.

http://www.falco.hu

AMF - 06.10.2009

amf

http://www.amf.de

EGGER - 09.10.2009

Egger

Podjetje Egger se s svojimi 16 tovarnami uvršča med vodilne evropske proizvajalce lesenih gradiv. Skupina podjetij si je za cilj zastavila ponuditi trdožive izdelke ter rešitve za gradnjo in življenje z lesom, katerih odlika je njihova trajna vrednost.

Njihova lesna gradiva ponujajo optimalne odgovore tako konstruktivnim kot tudi estetskim zahtevam. S svojimi specifičnimi lastnostmi zagotavljajo zanesljivost pri načrtovanju in racionalno izvedbo ob visoki stopnji kakovosti.

http://si.egger.com

Podjetje Egger se s svojimi 16 tovarnami uvršča med vodilne evropske proizvajalce lesenih gradiv. Skupina podjetij si je za cilj zastavila ponuditi trdožive izdelke ter rešitve za gradnjo in življenje z lesom, katerih odlika je njihova trajna vrednost.

Njihova lesna gradiva ponujajo optimalne odgovore tako konstruktivnim kot tudi estetskim zahtevam. S svojimi specifičnimi lastnostmi zagotavljajo zanesljivost pri načrtovanju in racionalno izvedbo ob visoki stopnji kakovosti.

ISOVER - 29.09.2009

Isover

ISOVER – strokovnjak za izolacijske materiale z dobrimi idejami

Za vsako področje uporabe obstaja ustrezen izolacijski material ISOVER. Vsak specialni izdelek so tehniki ISOVERJA razvili s premislekom, pri čemer so upoštevali želje strank in zahteve po kakovostnem izolacijskem materialu, ki varuje naravne vire ter skrbi za kar največje udobje. ISOVER je izolacijski material z več kot 50-letno tradicijo.

VARNEJŠA PRIHODNOST Z MATERIALI ISOVER

Toplotna zaščita je zaščita okolja. Zato je mineralna volna ISOVER izdelana iz surovin, ki so okolju prijazne. To sta 65- odstotkov kakovostnega odpadnega stekla, zaradi katerega je mineralna volna ISOVER reciklažno izolacijsko sredstvo in kremenčev pesek, ki se v naravi nahaja v neomejenih količinah; mineralna volna ISOVER je torej naravno izolacijsko sredstvo.

Odpadno steklo in kremenčev pesek sta glavni sestavini vseh izdelkov iz mineralne volne ISOVER. ISOVER-Občutno boljši za obdelavo Mineralna volna ISOVER- stanovalcem omogoča prijetno počutje in ustreza toploizolacijskim zahtevam sodobnega časa, saj je občutneje mehkejša in prijetnejša, kar tudi poenostavi njeno obdelavo.

http://www.isover.com

« Nazaj

Facebook

Iskanje
GIZ - priznanje za kakovost 2011 GIZ - priznanje za kakovost 2010
GIZ - priznanje za kakovost 2009 GIZ - priznanje za kakovost 2008 GIZ - priznanje za kakovost 2007
GIZ - priznanje za kakovost 2006 GIZ - priznanje za kakovost 2005 GIZ - priznanje za kakovost 2004
Naključna referenca
Montaža Škerjanec
OŠ Fran Roš v Celju