Vgrajujemo oz. montiramo materiale naslednjih proizvajalcev:

EUROFOAM - 29.09.2009

Eurofoam

http://www.euro-foam.com

SIKA - 06.10.2009

Sika

http://www.sika.si

OWA - 29.09.2009

OWA

http://www.owa.de

ARMSTRONG - 06.10.2009

Armstrong

Spuščeni stropi Armstrong so namenjeni za pisarne, trgovske centre, šole, bolnišnice, salone, delavnice, skladišča, letališča, kinodvorane, gledališča, bazene, športne dvorane ter povsod tam, kjer je to potrebno.

Prednosti Armstrong stropov so sledeče:
– enostavna in hitra montaža
– dostop do instalacij nad stropom je hiter in enostaven
– vgradnja svetilk je enostavna
– plošče lahko večkrat montiramo in demontiramo
– dekorativne možnosti in kombinacije plošč so praktično neomejene
– z ploščami lahko uravnavamo akustiko v prostorih
– ustrezne plošče lahko vgradimo v vse vrste prostorov
– cenovna konkurenčnost in hitra dobava

http://ceilings-eu.armstrong.com

MAARS - 06.10.2009

MAARS

Predelne stene MAARS so namenjene za vse vrste prostorov, kjer se zahteva elegantna ter dinamična ureditev prostorov z možnostjo naknadnih sprememb brez drastičnih posegov. Primerne so za začasne in trajne postavitve pisarn, za avtomobilske salone, banke, zavarovalnice ter povsod tam kjer je potrebna kreativnost za sprejemljivo ceno.

Sistem lahkih modularnih predelnih sten MAARS predstavlja popoln odgovor na vse bolj zahtevna vprašanja in potrebe arhitektov, oblikovalcev ter specialistov za notranjo opremo prostorov. Kovina, steklo, gips in les si podajajo roke pri izdelavi vrhunskih modularnih in seveda suhomontažnih predelnih sten po meri uporabnika.

http://www.maarsgroup.com

LINDER - 06.10.2009

Lindner

Danes so modularni dvignjeni podi standardna oprema modernih pisarn ter javnih prostorov. Z dvignjenimi podi Lindner ustvarimo instalacijski prostor v katerega lahko vstavimo električno in telekomunikacijsko napeljavo ter prezračevalne sisteme. Ta sistem omogoča enostavno vzdrževanje inštalacij še dolga leta po vgradnji poda.

Stojke Pomemben element pri dvignjenih podih je podkonstrukcija. Stojke ki omogočajo instalacijski prostor, so lahko izdelane v različnih višinah od 20 mm do 2000 mm. Lindner stojke so v celoti izdelane v hiši od projektiranja do končne izdelave. Visoka nosilnost ter prilagodljivost stojk je rezultat dolgoletnih izkušenj. Stojke omogočajo spajanje z vsemi vrstami nosilnih profilov, kar omogoča visoko fleksibilnost.

Nosilni profili Plošče Lindner imajo že same po sebi visoko nosilnost. Če to v določenih primerih ne zadostuje, lahko uporabimo različne nosilne profile. Lahki nosilci pripomorejo predvsem k boljši horizontalni togosti poda, najmočnejše nosilce pa lahko uporabimo tudi takrat, ko je razmak med dvema stojkama večji od 600 mm. Pri dvignjenih podih Lindner se vsi posamezni elementi odlično spajajo eden z drugim.

http://www.lindner.ag

INTRA LIGHTING - 06.10.2009

Intra lighting

Poslanstvo podjetja Intra je s svetlobo prispevati k oblikovanju, doživetju in počutju v prostoru. S koriščenjem najnovejših tehnologij želijo postati eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev inovativnih in funkcionalnih svetil in kreativnih svetlobnih rešitev.

Za vse vrste spuščenih stropov: mineralne, kovinske, mavčne, lesene…

Lahko so vgradne, nadgradne ali polvgradne

Na voljo so različne optike: zrcalna, parabolična, opalna, indirektna osvetlitev

Primerne so tudi za posebne prostore: bolnišnice, laboratoriji, športne dvorane, visoki prostori (hale, skladišča, trgovine..)

http://www.intra.si

SADI - 06.10.2009

Sadi

Sadi je tehnični dvignjeni pod. Omogoča funkcionalno postavitev delovnih mest ter prost pretok komunikacij v prostoru.

Sestavljen je iz:
– ivernih plošč visoke gostote – Wood Sadi
– plošč kalcijevega sulfata ojačanega z vlakni – gold sadi
– posebnih plošč: steklo, kovinske prevleke…
– galvaniziranih jeklenih nosilcev – pedestalov
– galvaniziranih jeklenih poveznikov

Značilnosti posameznih sistemov:
wood sadi: iverne plošče visoke gostote, po robovih vodoodporne, les pretežno iglavci, spodnja stran plošč je zaščitena z alu folijo ali jekleno ploščo

gold sadi: plošče so iz homogene mešanice anhidrida kalcijevega sulfata ojačanega z naravnimi in mineralnimi vlakni.

Glavne lastnosti so: je negorljiv, trajen, elektrostatično prevoden proizvod, dobro dušenje zvoka.

http://www.sadi.it

KNAUF PERLITE - 06.10.2009

Knauf perlite

Program Knauf-Perlite predstavlja skupino materialov, ki služijo za izdelavo suhih estrihov. Ti materiali predstavljajo ekološka izolacijska nasutja ter talne plošče za toplotno izolacijo, izravnavo višin ter zvočno izolacijo. Primeren je tako za sanacije in obnove obstoječih objektov kot tudi za novo gradnjo.

http://www.perlite.de

RIGIPS - 06.10.2009

Rigips

Suhomontažna gradbena sistema Knauf in Rigips predstavljata moderen sistem izdelave notranjih prostorov po željah uporabnikov. Njihov glavni moto je: suho, hitro, čisto in poceni od kleti do strehe. S širokim izborom mavčnokartonskih plošč raznih dimenzij in gradbenofizikalnih lastnosti ter v kombinaciji z ostalimi konstrukcijskimi materiali lahko ustrežejo še tako zahtevnemu uporabniku.

Suhomontažna gradbena sistema Knauf in Rigips sta univerzalna sistema primerna tako za individualno kot tudi za profesionalno gradnjo in obdelavo prostorov. Njihove glavne “proizvode” kot so npr. predelne stene, stenske in strešne obloge, suhi estrihi, obloge raznih jaškov in kanalov ter viseče strope danes srečamo na vsakem koraku.

http://www.rigips.com

« Nazaj

Facebook

Iskanje
GIZ - priznanje za kakovost 2011 GIZ - priznanje za kakovost 2010
GIZ - priznanje za kakovost 2009 GIZ - priznanje za kakovost 2008 GIZ - priznanje za kakovost 2007
GIZ - priznanje za kakovost 2006 GIZ - priznanje za kakovost 2005 GIZ - priznanje za kakovost 2004
Naključna referenca
Montaža Škerjanec
Skeletna hiša v Kranjski gori