Vgrajujemo oz. montiramo materiale naslednjih proizvajalcev:

ISOVER - 29.09.2009

Isover

ISOVER – strokovnjak za izolacijske materiale z dobrimi idejami

Za vsako področje uporabe obstaja ustrezen izolacijski material ISOVER. Vsak specialni izdelek so tehniki ISOVERJA razvili s premislekom, pri čemer so upoštevali želje strank in zahteve po kakovostnem izolacijskem materialu, ki varuje naravne vire ter skrbi za kar največje udobje. ISOVER je izolacijski material z več kot 50-letno tradicijo.

VARNEJŠA PRIHODNOST Z MATERIALI ISOVER

Toplotna zaščita je zaščita okolja. Zato je mineralna volna ISOVER izdelana iz surovin, ki so okolju prijazne. To sta 65- odstotkov kakovostnega odpadnega stekla, zaradi katerega je mineralna volna ISOVER reciklažno izolacijsko sredstvo in kremenčev pesek, ki se v naravi nahaja v neomejenih količinah; mineralna volna ISOVER je torej naravno izolacijsko sredstvo.

Odpadno steklo in kremenčev pesek sta glavni sestavini vseh izdelkov iz mineralne volne ISOVER. ISOVER-Občutno boljši za obdelavo Mineralna volna ISOVER- stanovalcem omogoča prijetno počutje in ustreza toploizolacijskim zahtevam sodobnega časa, saj je občutneje mehkejša in prijetnejša, kar tudi poenostavi njeno obdelavo.

http://www.isover.com

LAMBRI - 06.10.2009

Lambri

Podjetje Lambri je proizvajalec izredno kvalitetnih akustičnih LESENIH stropnih in stenskih oblog. Uporabljamo jih predvsem tam, kjer moramo združiti dobre akustične lastnosti in vrhunski dizajn v prostoru.

Značilnosti oblog Lambri:
– različni osnovni materiali: iverne plošče, MDF plošče ali vezane plošče končna obdelava:
– več kot 40 vrst različnih lesnih furnirjev
– površinska zaščita: UV – poliakrilaten lak
– navadne in požarno varne obloge
– odlična akustika s pomočjo perforacije, utorov, zarez…
– enostavno vzdrževanje
– več vrst različnih proizvodov za različne sisteme montaže
– stenske in stropne obloge, ki se dopolnjujejo
– vrhunski izgled

http://www.lambri.com

LOGO - 09.10.2009

Logo

Vgradne kasete za drsna vrata omogočajo odpiranje drsnih vrat v zid, ter tako navdušujejo s svojim izgledom in funkcionalnostjo. Kasete so izdelane so iz 0,6 mm pocinkane pločevine. Svetle mere odprtin so podobne kot pri klasičnih vratih.

PLURIMA - 29.09.2009

Plurima

Plurima izdeluje fluorescentne svetilke primerne za vgradnjo in nadgradnjo v spuščene stropove vseh vrst. Vsi vgrajeni deli spadajo v višji kvalitetni in cenovni razred, kar pomeni dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje svetilk . Sama izdelava je izredno natančna, od barvanja, sestavljanja, kabliranja ter vse do kontrole in pakiranja. Svetilke v celoti (in ne samo sestavni deli) popolnoma ustrezajo vsem mednarodnim standardom za to vrsto izdelkov.

ATENA - 06.10.2009

atena

Podjetje ATENA je priznani izdelovalec kovinskih stropov vseh vrst in dimenzij. Med njihove glavne proizvode lahko štejemo predvsem vrsto kovinskih stropnih plošč različnih dimenzij, perforaciji in oblik, širok spekter nosilnih konstrukcij za spuščene strope, brisoleje ter kovinske fasadne obloge in svetilke. Najbolj znani so po široki ponudbi lamelnih stropov raznih tipov in dimenzij. Vsi proizvodi so izdelani iz kvalitetnih materialov s širokim spektrom barv. Kovinski stropi proizvajalca ATENA izboljšujejo tudi toplotno in zvočno izolativnost v prostoru ter služijo za maskiranje raznoraznih instalacij, hkrati pa dopuščajo enostaven dostop do njih z dvigom stropnih plošč.

http://www.atena-it.com

THERMOFLOC - 15.10.2009

thermofloc_logo

THERMOFLOC – vpihan izolacijski material je izdelan iz naravnih celuloznih vlaken. Natančneje, iz zmletega časopisnega papirja impregniranega z borovo soljo.

TERMOFLOC je učinkovita toplotna izolacija, ki upošteva tudi ekološki vidik, saj občutno zniža stroške porabljene energije za ogrevanje pozimi in hlajenje v vročih poletnih mesecih.

Naravna vlakna THERMOFLOC redno uporabljajo pri gradnji objektov v več kot 12 evropskih državah. Število investitorjev, ki so jih prednosti THERMOFLOC sistema prepričale, dnevno narašča.

NAJPOMEMBNEJŠA PODROČJA UPORABE

 – streha (strma streha, enokapna streha, čopasta streha, ravna streha);
–  zunanja stena,notranja stena in
–  gornja etažna streha.

THERMOFLOC vpihani izolacijski material se je izkazal kot učinkovita izolacija pri novogradnjah, kot tudi pri sanacijah starih objektov, kar potrjujejo  desetletja njegove uporabe.

POSEBNO PODROČJE UPORABE

– je razprševanje izolacijskega materiala v notranjost prostora na stene (tudi na zid ali beton), strope (npr. na strop v kleti) in strehe. Pri tem večinoma napršimo plast debeline od 30 do 60 mm.

www.thermofloc.com

ECOPHON - 29.09.2009

Ecophon

V večini primerov ˝dobra akustika˝ notranjega prostora pomeni dobro absorpcijo zvoka, ki zmanjša odboj zvoka v prostoru ter tako ustvarja tiho okolje. Z uvedbo materialov, ki vpijajo zvok, se število odbojev izrazito zmanjša. Ecophon proizvaja zvočno absorpcijske strope za vse vrste prostorov. Absorpcija še posebej pomembna v prostorih, kjer je jasnost in razločnost govora bistvena , npr. konferenčne in sejne dvorane, učilnice, telovadnice, bazeni…

http://www.ecophon.com

WEDI - 06.10.2009

wedi

Wedi inovativni izdelki za rešitve v mokrih prostorih. Wedi gradbene plošče so sestavljene iz modrega jedra iz ekstrudiranega polistirola, ki je obojestransko armirano s steklenimi vlakni in prevlečeno s tanko plastjo malte. Idealna rešitev za uporabo v kopalnicah, sanitarijah, savnah, wellness centrih, terasah in balkonih in povsod tam, kjer so problemi z vlago. Wedi plošče so lahke, zelo stabilne, toplotno izolativne in vodoodporne Nudijo odlično podlago za keramične ploščice in mozaik ter različne vrste ometov. Enostavna obdelava in neomejene možnosti oblikovanja sta dober izziv za arhitekte in oblikovalce. Kupci wedi sistemov imajo zagotovljeno visoko kvaliteto s certifikatom po DIN ISO 9001 in številnimi atesti mednarodnih institutov.

http://www.wedi.de

TRENDISOL - 15.10.2009

Trendisol

Tu sledi tekst…

LOUVERLUX - 29.09.2009

Louverlux

http://www.louverlux.com

« Nazaj

Facebook

Iskanje
GIZ - priznanje za kakovost 2011 GIZ - priznanje za kakovost 2010
GIZ - priznanje za kakovost 2009 GIZ - priznanje za kakovost 2008 GIZ - priznanje za kakovost 2007
GIZ - priznanje za kakovost 2006 GIZ - priznanje za kakovost 2005 GIZ - priznanje za kakovost 2004
Naključna referenca
Montaža Škerjanec
Trgovina Marella, Kranj