Vgrajujemo oz. montiramo materiale naslednjih proizvajalcev:

MAARS - 06.10.2009

MAARS

Predelne stene MAARS so namenjene za vse vrste prostorov, kjer se zahteva elegantna ter dinamična ureditev prostorov z možnostjo naknadnih sprememb brez drastičnih posegov. Primerne so za začasne in trajne postavitve pisarn, za avtomobilske salone, banke, zavarovalnice ter povsod tam kjer je potrebna kreativnost za sprejemljivo ceno.

Sistem lahkih modularnih predelnih sten MAARS predstavlja popoln odgovor na vse bolj zahtevna vprašanja in potrebe arhitektov, oblikovalcev ter specialistov za notranjo opremo prostorov. Kovina, steklo, gips in les si podajajo roke pri izdelavi vrhunskih modularnih in seveda suhomontažnih predelnih sten po meri uporabnika.

http://www.maarsgroup.com

LINDER - 06.10.2009

Lindner

Danes so modularni dvignjeni podi standardna oprema modernih pisarn ter javnih prostorov. Z dvignjenimi podi Lindner ustvarimo instalacijski prostor v katerega lahko vstavimo električno in telekomunikacijsko napeljavo ter prezračevalne sisteme. Ta sistem omogoča enostavno vzdrževanje inštalacij še dolga leta po vgradnji poda.

Stojke Pomemben element pri dvignjenih podih je podkonstrukcija. Stojke ki omogočajo instalacijski prostor, so lahko izdelane v različnih višinah od 20 mm do 2000 mm. Lindner stojke so v celoti izdelane v hiši od projektiranja do končne izdelave. Visoka nosilnost ter prilagodljivost stojk je rezultat dolgoletnih izkušenj. Stojke omogočajo spajanje z vsemi vrstami nosilnih profilov, kar omogoča visoko fleksibilnost.

Nosilni profili Plošče Lindner imajo že same po sebi visoko nosilnost. Če to v določenih primerih ne zadostuje, lahko uporabimo različne nosilne profile. Lahki nosilci pripomorejo predvsem k boljši horizontalni togosti poda, najmočnejše nosilce pa lahko uporabimo tudi takrat, ko je razmak med dvema stojkama večji od 600 mm. Pri dvignjenih podih Lindner se vsi posamezni elementi odlično spajajo eden z drugim.

http://www.lindner.ag

INTRA LIGHTING - 06.10.2009

Intra lighting

Poslanstvo podjetja Intra je s svetlobo prispevati k oblikovanju, doživetju in počutju v prostoru. S koriščenjem najnovejših tehnologij želijo postati eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev inovativnih in funkcionalnih svetil in kreativnih svetlobnih rešitev.

Za vse vrste spuščenih stropov: mineralne, kovinske, mavčne, lesene…

Lahko so vgradne, nadgradne ali polvgradne

Na voljo so različne optike: zrcalna, parabolična, opalna, indirektna osvetlitev

Primerne so tudi za posebne prostore: bolnišnice, laboratoriji, športne dvorane, visoki prostori (hale, skladišča, trgovine..)

http://www.intra.si

SADI - 06.10.2009

Sadi

Sadi je tehnični dvignjeni pod. Omogoča funkcionalno postavitev delovnih mest ter prost pretok komunikacij v prostoru.

Sestavljen je iz:
– ivernih plošč visoke gostote – Wood Sadi
– plošč kalcijevega sulfata ojačanega z vlakni – gold sadi
– posebnih plošč: steklo, kovinske prevleke…
– galvaniziranih jeklenih nosilcev – pedestalov
– galvaniziranih jeklenih poveznikov

Značilnosti posameznih sistemov:
wood sadi: iverne plošče visoke gostote, po robovih vodoodporne, les pretežno iglavci, spodnja stran plošč je zaščitena z alu folijo ali jekleno ploščo

gold sadi: plošče so iz homogene mešanice anhidrida kalcijevega sulfata ojačanega z naravnimi in mineralnimi vlakni.

Glavne lastnosti so: je negorljiv, trajen, elektrostatično prevoden proizvod, dobro dušenje zvoka.

http://www.sadi.it

KNAUF PERLITE - 06.10.2009

Knauf perlite

Program Knauf-Perlite predstavlja skupino materialov, ki služijo za izdelavo suhih estrihov. Ti materiali predstavljajo ekološka izolacijska nasutja ter talne plošče za toplotno izolacijo, izravnavo višin ter zvočno izolacijo. Primeren je tako za sanacije in obnove obstoječih objektov kot tudi za novo gradnjo.

http://www.perlite.de

RIGIPS - 06.10.2009

Rigips

Suhomontažna gradbena sistema Knauf in Rigips predstavljata moderen sistem izdelave notranjih prostorov po željah uporabnikov. Njihov glavni moto je: suho, hitro, čisto in poceni od kleti do strehe. S širokim izborom mavčnokartonskih plošč raznih dimenzij in gradbenofizikalnih lastnosti ter v kombinaciji z ostalimi konstrukcijskimi materiali lahko ustrežejo še tako zahtevnemu uporabniku.

Suhomontažna gradbena sistema Knauf in Rigips sta univerzalna sistema primerna tako za individualno kot tudi za profesionalno gradnjo in obdelavo prostorov. Njihove glavne “proizvode” kot so npr. predelne stene, stenske in strešne obloge, suhi estrihi, obloge raznih jaškov in kanalov ter viseče strope danes srečamo na vsakem koraku.

http://www.rigips.com

FERMACELL - 06.10.2009

logo_fermacell

Fermacell plošče so gradbene plošče, ki se lahko uporabljajo v vlažnih prostorih, obenem pa nudijo tudi protipožarno zaščito. Ponujajo maksimalno stabilnost, zvočno ter toplotno izolacijo. Plošče Fermacell so izdelane iz mavca, papirnih vlaken in vode. So okolju prijazne. Odporna je na udarce in prenaša velike mehanske obremenitve. Primerne in odlične so za uporabo v stanovanjskih prostorih in bistveno prispevajo k dobri mikroklimi v prostoru. Čedalje pomembnejša postaja gradbeno-biološka neoporečnost Fermacell.

http://www.fermacell.de

URSA - 06.10.2009

Ursa

Steklena volna kamor spada tudi URSA je eden izmed izolacijskih materialov, ki se najpogosteje uporabljajo v gradbeništvu, ladjedelništvu in industriji. Ursa izolacijski material uporabljamo za izolacijo stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektov, cevovodov, zbiralnikov, klimatskih in transportnih sredstev ter povsod tam, kjer je potrebna dobra toplotna in zvočna zaščita.

http://www.ursa.si

NMC - 06.10.2009

nmc

V zadnjem času se na slovenskem trgu pojavljajo vedno novi proizvodi, ki skušajo v čim večji meri zadovoljiti naraščajoče potrebe po čim večjem bivalnem standardu. Sem spada tudi ureditev in notranja dekoracija bivalnih prostorov in s tem tudi okrasni stenski in stropni profili. Z domiselno uporabo in kombinacijo okrasnih profilov lahko precej spremenimo tudi vsakdanje prostore ter tako skupaj z ustreznimi barvnimi kombinacijami zaokrožimo podobo naših domov.

Podjetje NMC, ki je priznan evropski proizvajalec okrasnih profilov, je na našem trgu prisotno s svojimi proizvodi že kar nekaj let.

Podjetje NMC je proizvajalec vseh vrst okrasnih profilov:
Nomastyl: okrasni profili iz polistirola
Arstyl: okrasni profili iz poliuretana
Focal point: stebri za zunaj in znotraj
Domostyl: elementi za oblikovanje fasad

http://www.nmc.be

FDT - 06.10.2009

FDT

Rhepanol, najstarejši strešni trak iz umetne mase na svetu
50 let izkušenj z zatesnitvami na osnovi PIB
položenih preko 70 milijonov kvadratnih metrov širom po svetu
strešni trakovi v skladu s standardom DIN 16731
dolgoročna zanesljivost
trajno odporen na UV-žarke

Edinstven tesnilni rob
hitro in zanesljivo spajanje stikov

Inovativni sprijemalni sistem
spajanje s pomočjo filca z visoko odpornostjo proti pretrgu na spodnji strani trakov
za prakso primeren način polaganja na vseh strehah

Odlične lastnosti glede varovanja okolja v skladu s standardom ISO EN 14040-49
ne vsebuje mehčal
ne vsebuje halogenov
potrditev neodvisnega inštituta

Odlična kakovost materiala
elastičen pri nizkih temperaturah do -60°C
združljiv z bitumnom
odporen na udarce toče
majhna požarna obremenitev

http://www.flachdachtec.de


« Nazaj

Facebook

Iskanje
GIZ - priznanje za kakovost 2011 GIZ - priznanje za kakovost 2010
GIZ - priznanje za kakovost 2009 GIZ - priznanje za kakovost 2008 GIZ - priznanje za kakovost 2007
GIZ - priznanje za kakovost 2006 GIZ - priznanje za kakovost 2005 GIZ - priznanje za kakovost 2004
Naključna referenca
Montaža Škerjanec
Večstanovanjski objekt “A 2 v soseski GAJ Preserje”