Vgrajujemo oz. montiramo materiale naslednjih proizvajalcev:

ECOPHON - 29.09.2009

Ecophon

V večini primerov ˝dobra akustika˝ notranjega prostora pomeni dobro absorpcijo zvoka, ki zmanjša odboj zvoka v prostoru ter tako ustvarja tiho okolje. Z uvedbo materialov, ki vpijajo zvok, se število odbojev izrazito zmanjša. Ecophon proizvaja zvočno absorpcijske strope za vse vrste prostorov. Absorpcija še posebej pomembna v prostorih, kjer je jasnost in razločnost govora bistvena , npr. konferenčne in sejne dvorane, učilnice, telovadnice, bazeni…

http://www.ecophon.com

WEDI - 06.10.2009

wedi

Wedi inovativni izdelki za rešitve v mokrih prostorih. Wedi gradbene plošče so sestavljene iz modrega jedra iz ekstrudiranega polistirola, ki je obojestransko armirano s steklenimi vlakni in prevlečeno s tanko plastjo malte. Idealna rešitev za uporabo v kopalnicah, sanitarijah, savnah, wellness centrih, terasah in balkonih in povsod tam, kjer so problemi z vlago. Wedi plošče so lahke, zelo stabilne, toplotno izolativne in vodoodporne Nudijo odlično podlago za keramične ploščice in mozaik ter različne vrste ometov. Enostavna obdelava in neomejene možnosti oblikovanja sta dober izziv za arhitekte in oblikovalce. Kupci wedi sistemov imajo zagotovljeno visoko kvaliteto s certifikatom po DIN ISO 9001 in številnimi atesti mednarodnih institutov.

http://www.wedi.de

TRENDISOL - 15.10.2009

Trendisol

Tu sledi tekst…

LOUVERLUX - 29.09.2009

Louverlux

http://www.louverlux.com

TERVOL - 06.10.2009

Tervol

Tervol je okolju in človeku prijazen material. Osnovni surovini pri proizvodnji Tervola sta kamenini diabaz in amfibolit. S taljenjem teh dveh kamenin in z njunim razvlaknjevanjem dobimo vlakna kamene volne. Vsa kamena volna, ki ne ustreza zahtevam se reciklira in ponovno vrne v proizvodni proces, kar predstavlja zaprti ekološki krog. Vgradnja izolacijskega materiala Tervol iz kamene volne omogoča zdravo in prijetno bivanje, saj njegove lastnosti izboljšujejo mikroklimo v prostoru ter hkrati zagotavljajo odlično toplotno, zvočno in protipožarno izolacijo.

http://www.termo.si

ALUKOMEN - 29.09.2009

Alukomen

Podjetje Alukomen je specializirano za proizvodnjo kakovostnih podbojev za drsna vrata, primernih za vgradnjo v vse vrste sten, tako v klasične stene kakor v montažne stene iz mavčnih oblog.

Podboji za drsna vrata omogočajo vgradnjo drsnih vrat, ki se odpirajo v zid. Izdelani so iz pocinkane pločevine.

Na izbiro so podboji za vgradnjo v klasičen zid ali v steno iz mavčnih plošč. Podboji se izdelujejo v več dimenzijah. Poznamo enojne in dvojne podboje. Primerni so za vsa notranja vrata, saj vratno krilo ne potrebuje dodatnega prostora. Zlasti so primerni za uporabo v majhnih prostorih in v prostorih, kjer bivajo gibalno omejene osebe.

http://www.alukomen.com

ACTIS - 06.10.2009

Actis

TRI-ISO SUPER 9 je tanek večplastni izolacijski material z visoko odbojnostjo za izolacijo ostrešij. Kljub svoji skromni debelini 25 mm je enakovreden 200 mm debeli izolaciji iz mineralne volne in tako omogoča prihranek pri prostoru. Poleti preprečuje pregrevanje notranjosti, saj se toplota, ki jo izžareva streha odbija ven. Pozimi pa zadržuje toploto v notranjosti. Material je prožen ter hkrati obstojen in trpežen, saj svojih lastnosti ne izgubi tudi pri dolgotrajni uporabi.

Poleg izolacije TRI-ISO SUPER 9, ki se uporablja predvsem za izolacijo streh, lahko uporabimo še nekatere druge tenko slojne Actis izolacije:
TRISOMUR: Za izolacijo sten in izolacijo prostorov s povečano vlago
CHAP REFLEX: Za izolacijo tal (posebno učinkovit pri talnem ogrevanju).

http://www.actis-isolation.com

EUROFOAM - 29.09.2009

Eurofoam

http://www.euro-foam.com

SIKA - 06.10.2009

Sika

http://www.sika.si

OWA - 29.09.2009

OWA

http://www.owa.de

« Nazaj

Facebook

Iskanje
GIZ - priznanje za kakovost 2011 GIZ - priznanje za kakovost 2010
GIZ - priznanje za kakovost 2009 GIZ - priznanje za kakovost 2008 GIZ - priznanje za kakovost 2007
GIZ - priznanje za kakovost 2006 GIZ - priznanje za kakovost 2005 GIZ - priznanje za kakovost 2004
Naključna referenca
Trgovski center SUPERNOVA FMZ v Kranju
Trgovski center SUPERNOVA FMZ v Kranju